Magisch Bali Yoga week

Afbeelding invoegen______________________________________________________________________________________________ 
 
 
Yoga Retreat 
 

-Ontdek Beautiful Magisch Bali-
 
-Behoefte aan een week voor jezelf-
 
-Rust, ruimte, loskomen van je agenda en verplichtingen-
 
Dan is deze week iets voor jou ! 

 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen 
 
Voel jij wel eens de behoefte om terug te keren naar de natuur? Om met de zonsopgang wakker te worden en in stilte te luisteren naar het lied dat je hart zachtjes zingt? In een leven waarin een uitpuilende agenda overheerst is het soms moeilijk om de verbinding nog te voelen, om je gedachten niet je hart te laten overstemmen. Wij nodigen je uit om op Bali te komen ervaren wat het is om weer bewust te ’zijn’. Door middel van yoga, meditatie en de overweldigende Balinese natuur maken we het pad vrij om terug te keren naar je oorspronkelijke stroom. Gedurende een 7-daagse yoga retreat in de paradijselijke villa Dewi Sri, bieden wij je een volledig programma waarin ontspanning van zowel het fysieke als het energetische lichaam centraal staat.
 
Dewi Sri is een vijf-sterren villa gelegen op een prachtige plek in Noord-Bali, genaamd Lovina. De villa is gebouwd met respect voor de omgeving en gezegend door priesters. Bali, ook wel het eiland van de goden genoemd, is de perfecte locatie voor een yoga retreat en villa Dewi Sri staat bekend onder de Balinese bevolking als de plek van de verbinding tussen hemel en aarde.
 
Wij bieden je een authentieke yoga week waarin alles verzorgd is. Zo worden de meest fantastische maaltijden voor je bereid met verse ingrediënten van de locale markt en uit onze eigen tuin. Bij het ontbijt worden o.a. bananen, mango, mangistan, jackfruit, limoen en durian uit eigen tuin geserveerd.
 
De yogalessen worden verzorgd in onze traditionele bale bengong, te midden van de weelderige bloementuin. Hier geniet je tijdens de yogalessen en meditaties van een prachtig uitzicht over de rijstvelden en de zee. Laat de azuurblauwe, Balinese zee je inspireren om je lichaam te openen en mee te bewegen op de golven van het leven. De yoga filosofie is een groot onderdeel van de Balinese cultuur, er wordt al jaren gebeden en gemediteerd. Het hindoeïsme staat centraal. Bali staat bekend om haar spirituele frequentie, wat de connectie met het energetische lichaam bevordert.
 
Tijdens deze yoga retreat ervaar je het beste van wat Bali te bieden heeft. De yoga en meditatie zorgen voor bewustwording en gronding van lichaam en geest en de excursies die wij organiseren geven je een kijkje in het leven op het magische eiland Bali.

 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
 
PROGRAMMA  
 
In de serene rust van de vroege ochtend (7:30 uur) start de dag met een stimulerende yogales in de bale bengong. De oefeningen komen uit de Hatha en Vinyasa yoga. We werken aan de kracht en flexibiliteit van het lichaam. Door de zachte flow van het lichaam worden blokkades opgeheven en heeft de energie weer ruimte om te stromen.
 
Dit retreat is (ook) geschikt voor de beginnende yogi!
 
Na de yogales genieten we gezamenlijk van een heerlijk ontbijt met o.a. verse vruchten uit de tuin.
 
De excursie van de dag staat gepland na het ontbijt. De excursies vinden plaats gedurende de ochtend en zijn inbegrepen in de prijs.
 
In de middag is er tijd om te ontspannen en op eigen gelegenheid Bali te ontdekken. Geniet van het 20 meter lange infinity zwembad dat een prachtig uitzicht heeft over zee of bezoek een van de vele terrasjes in Lovina om te reflecteren over de inzichten die de ochtend je heeft gebracht.
 
In de namiddag (rond 17:00) staat er een  les gepland( meestal een zachte vorm van yoga) . Na de les wordt er een fantastisch diner geserveerd. De maaltijden worden elke dag met liefde bereid door onze koks Yenni en Made. We eten gezamenlijk aan een grote tafel met uitzicht op de rijstvelden en het heuvelachtige landschap.
 
Naast de yogalessen gaan we de natuur in en wandelen we naar een prachtige waterval waar je verkoeling kunt zoeken in het water. We bezoeken een van de drie Boeddhistische tempels die Bali rijk is en waar je naar hartenlust kunt wandelen en mediteren.
 
We krijgen een workshop van de Balinese hulp-priester Ketut, die vertelt over het Hindoeïsme en de cultuur van Bali. Hier leren we ook kleurrijke offers (Canang sari) te maken. Offers brengen is een belangrijk onderdeel van de Balinese cultuur. Dit ritueel kan je afsluiten door je eigen gemaakte Canang sari met wierook te offeren bij de tempel van het huis of bij de oude spirituele tempel. De offers worden meestal gebracht om aan iemand op te dragen of om een persoon te herdenken.
 
In de vroege ochtend gaan we op een prauw het water op om de zonsopgang vanuit het water te zien. Hierbij worden we meestal vergezeld door een school dolfijnen.
 
Je krijgt een uitgebreide Balinese massage in een spa die in het binnenland gehuisvest is. Kadek staat hier klaar met haar team om de spieren goed los te masseren en de flow van energie door het lichaam te stimuleren.
 
Op donderdag is de dag ter vrije besteding. Donderdag is een rustdag voor het personeel van Dewi Sri. Wij helpen je graag een dagtrip te plannen naar Ubud of om naar het exotische strand te gaan waar je schelpen kunt zoeken langs de kuststrook. De mogelijkheden zijn eindeloos! Vanzelfsprekend kan je natuurlijk ook bij de villa blijven om te genieten van de weelderige tuin en het zwembad.

 

Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen 

Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen 
 
 
Villa Dewi Sri (www.villadewisri.com)

Deze prachtige vijf-sterren villa ligt in Noord-Bali omgeven door een weelderige bloementuin met o.a. orchideeën, passievruchten en een overvloed aan andere exotische bloemen en fruitbomen. Het grondstuk beslaat 5500 M2, omlijst met palmbomen en heeft panoramisch uitzicht op de omliggende rijstvelden en de zee. In de tuin nodigt het grote infinity zwembad, van 20 meter lang en zes meter breed, uit tot een frisse duik! Het zwembad is omringd door ligbedden en parasols. Er zijn diverse gelaagde terrassen in de tuin waar je je kunt terugtrekken. Ook is er bij het zwembad een bale bengong om heerlijk op te loungen in de schaduw. Er zijn 2 grote eettafels (zowel binnen als buiten) waar de maaltijden geserveerd worden en waar onder het genot van een drankje nagetafeld kan worden bij ondergaande zon.
 
 Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen

 Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
 
Wie kan ademen kan deze week als magisch ervaren!
Ik hoop jullie in Bali te mogen ontmoeten,

Liefs, Ellis 
  
 
Aanbod & Kosten
 
Je krijgt een volledig verzorgde week voor €1195,-- in een zeer luxe villa (www.villadewisri.com) met overloopzwembad en schitterend uitzicht op de zee, rijstvelden en bergen. In een gedeelde kamer. Alleen op een tweepersoonskamer is €1695,--

Deze week omvat: 8 dagen en 7 overnachtingen.
Aankomst op zaterdag na 16.00 uur
Vertrek op zaterdag voor 11.00 uur
 
Inclusief:
 
- Yogalessen 
 
- Taxi van (vliegveld) Denpasar naar de Villa en terug
 
- 17 maaltijden (ontbijt, lunch en diner, uitgezonderd donderdag)
 
- Onbeperkt water, koffie, thee en fruit
 
- 1x Balinese massage
 
- 3x Excursies, waaronder dolfijnen spotten 
 
- Workshop Balinese cultuur en offertjes maken (Canang Sari)

 
 
Deze Yoga week wordt georganiseerd door Ellis, eigenaar van Villa Dewi Sri.
Lees meer over Ellis en haar eigen yoga reis op de website.
 
 
Exclusief
 
- Retour vliegticket naar Bali (Denpasar)
 
- Reis en annuleringsverzekering
 
- Visa (in geval je langer dan 30 dagen in Indonesië wilt blijven)
 
 
- Kamers worden maximaal bezet door twee mensen
- Voor yoga matten, kussens en props wordt gezorgd

 
Klinkt dit als de yogareis waar u altijd al van gedroomd heeft?
 
Neem contact op via email: info@ellisSport.nl
Instagram: ellisSport2002 

    
 
 
26 april - 3 mei 2025
 
26 oktober - 02 november 2024
 
21 - 28 oktober 2023

30 juni - 07 juli 2023
 
29 okt. - 5 nov. 2022

 04 - 11 juli 2020
 
10-17 oktober 2020
 
19 - 26 oktober 2019
 
16 - 22 oktober 2018

15 - 16 oktober 2017 
 

 

 

 
Nog enkele plekjes
 
Vol
 
Vol
 
Vol
 
Corona
 
Corona
 
Vol
 
Vol
 
Vol
 
Vol
  
 
 

 
 
 
 

 
 
 
"the real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes but in having new eyes”