Magisch Bali Yoga week

Afbeelding invoegen______________________________________________________________________________________________ 
 
 

Ontdek Beautiful Magisch Bali
 
Behoefte aan een week voor jezelf
 
Rust, ruimte, loskomen van je agenda en verplichtingen
 
Dan is deze week iets voor jou ! 

 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen 
 
Bali heeft een enorme rijkdom aan cultuur en er wordt al jaren gemediteerd. Er heerst dan ook een krachtige spirituele sfeer die je persoonlijke ontwikkeling lijkt te stimueren en te versnellen. De plek voor de totale ontspanning. Kom tot rust, creeer rust in je hoofd en lichaam. Ontdek de voordelen van Yoga en Pilates. Leer je een gevoel..., een gedachte..., een emotie...," te laten zijn". Tijd om het mooie betoverende Bali te ontdekken, de korte excursies en workshops maken "het totaal plaatje" compleet. Wie kan ademen kan deze week als Magisch ervaren.

 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
PROGRAMMA  
 
In de buitenlucht beginnen de dagen in de serene rust van de vroege ochtend met een yogasessie in de bale benong, midden in de weelderige bloementuin met uitzicht op de rijstvelden en de zee. Er worden verschillende yoga lessen gegeven van Yin Yoga tot Vinyasaflow. Denk aan de doorstroom van energie en het sterk maken van je lichaam.
 
Na het ontbijt is er tijd voor een excursie. En in de middag kun je lekker ontspannen aan het zwembad, het strand of op een van de vele terasjes die Lovina biedt. Of kun je optimaal in de stilte van de prachtige natuur, het resultaat van de Yoga oefeningen op je in laten werken. Aan het einde van de middag is er een Pilates, Relaxercise of Yin Yoga sessie. Denk aan versterken van de core , soepel maken van je lichaam en het opheffen van blokades. Rond de klok van 19.00 staan de meest fantastische gerechten voor u klaar. De vrijdag is een vrije dag, naar eigen keuze in te delen. Er zijn dan ook geen maaltijden. U kan dan van deze dag gebruik maken om bijvoorbeeld Ubud te bezoeken, het eiland verkennen of een dag aan het strand door te brengen. Onze chauffeurs rijden u daar graag heen.

Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen 

Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen 
 
 
Aanbod & Kosten
 
Je krijgt een volledig verzorgde week voor €895,-- in een zeer luxe villa (www.villadewisri.com) met zwembad en schitterend uitzicht op de zee, rijstvelden en bergen. Deze week omvat:8 dagen en 7 overnachtingen.
 
Inclusief:
 
- Yogalessen
 
- Taxi van (vliegveld) Denpasar naar de Villa
 
- 17 maaltijden 
 
- Onbeperkt water, koffie en thee
 
- 1x Spa behandeling
 
- Excursie, Waterval, Dolfijnen spotten, Boeddhistische tempel
 
-Workshop Balineese cultuur en offertjes maken.
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Exclusief
 
- Vliegticket  naar Bali (Denpasar)
 
- Reis en annuleringsverzekering
 

 
Bij interesse kunt u contact opnemen via: info@ellissport.nl 
 

 

Data
     14-21 Oktober 2017

Vol20-27 Oktober 2018

Vol04-11 Mei 2019

     
     
     
           19-26 Oktober  2019